NANOIL Haarolie – Veelzijdige behandeling

NANOIL Haarolie - Veelzijdige behandeling

Nanoil haaroliën zijn beschikbaar als uitvoering voor:

 • – laag poreus haar,
 • – medium poreus haar,
 • – hoog poreus haar.

Wat is de samenstelling?

Nanoil haaroliën worden aanbevolen voor verschillende haartypes, vandaar het merkbare verschil in de ingrediënten. De twee oliën die alle producten gemeen hebben zijn arganolie voor warmtebescherming en passievruchtolie met antioxidanten. Saarnaast heeft elk van de drie oliën andere bestanddelen waarover je meer kunt lezen op de website van de fabrikant. Daar worden niet alleen de actieve stoffen geïntroduceerd, maar ook de eigenschappen worden besproken. Nanoil voor laag poreus haar heeft de meeste oliën – 9. De resterende twee producten hebben elk zes oliën. Alle haaroliën van Nanoil bevatten de beste samenstelling van oliën en haarboter voor de gegeven haarporositeit. De ingrediënten zijn verrijkt met innovatieve aanvullende bestanddelen voor antihaaruitval en om de haargroei te stimuleren, zo ook een uv-filter, vitamines, zijde, keratine en veel meer. Alle stoffen matchen de behoefte van een gegeven haartype, en geen van hen is zonder reden toegevoegd.

Het is ook belangrijk om te melden dat Nanoil haarolie vrij is van siliconen en parabenen, dus elke olie kan worden gebruikt op de hoofdhuid.

Wat zijn de eigenschappen?

Door de beste haaroliën en aanvullende stoffen, stimuleert Nanoil haarolie effectief de haargroei. Vooral wanneer aangebracht op de hoofdhuid in een cirkelvormige beweging. De haargroeistimulatie en anti-haaruitvalwerking zijn hierbij aanvullende eigenschappen. Nanoil haaroliën hebben een veelzijdige impact op haarproblemen die karakteristiek zijn voor het gegeven haartype.

• Nanoil voor laag poreus haar versnelt de droogtijd, beschermt en vergemakkelijkt styling, maar biedt ook volume, voorkomt vettige wortels en zorgt voor het haar zodat het zijn uitstekende conditie niet verliest.

• Nanoil voor medium poreus haar voorkomt voornamelijk kroezig haar en gespleten puntjes, versterkt, hydrateert en verfraait, terwijl wordt gezorgd voor een voortdurende bescherming, waarbij wordt voorkomen dat de haarconditie verslechtert, voor de haarelasticiteit, zachtheid en glans wordt gezorgd.

• Nanoil voor hoog poreus haar regenereert het haar, herstelt de beschadigde structuur, hydrateert diep, maar voorziet het haar ook van zachtheid en glans, voorkomt kroezig haar, opvliegend haar, gespleten puntjes, mat haar enz.

Karakteristiek voor alle Nanoil haaroliën is dat de werking meer dan oppervlakkig is, wat vaak zo is bij andere oliën. Cosmetica die matchen met de haarporositeit penetreren de binnenste haarstructuur en werken op het diepste niveau van de hoofdhuid en de lagen van het haar. Hierdoor bieden de oliën van Nanoil intense hydratatie, voeding en versterking, maar beschermen zij ook alle haartypes tegen ongunstige factoren.

Hoe ziet de formule eruit?

Nanoil haarolie is een product voor haarverzorging dat je niet zomaar kunt negeren. Bovendien trekt het de aandacht met zijn uiterlijk, omdat het er luxueus uitziet vanwege de combinatie van goud en donker hout. De elegantie verweeft hierbij met de eenvoud en natuurlijke elementen (de dop is gemaakt van natuurlijk hout en geeft een uitgesneden druppel). De glazen maar solide uitvoering van het flesje bevat een formule met bewezen efficiëntie. De dosering is aangenaam en veroorzaakt geen problemen, dankzij de handige applicator in de vorm van een brede pomp. Wat zit er in het flesje van 100 ml? Nanoil haarolie – helder, kleurloos en lichte olie met frisse geur dat perfect wordt geabsorbeerd door hoofdhuid en haar. Nanoil haarolie kan zelfs worden gebruikt voor fijn haar, omdat het niet wordt bezwaard wanneer het wordt aangebracht op droog haar. Nanoil haarolie is een uitstekende olie voor haaroliën voor het haar wassen, stylen of om de resultaten te behouden. De fabrikant laat je vrij wat betreft de applicatie die je kunt aanpassen aan jouw behoeften en de hoeveelheid tijd die je hebt. Nanoil haarolie hoeft niet te worden uitgespoeld en om je haar te bedekken heb je maar een kleine hoeveelheid van de haarolie nodig.

VOORDELEN:

 • de beste selectie van 9 natuurlijke oliën in de samenstelling
 • natuurlijke en innovatieve ingrediënten als combinatie
 • siliconen- en parabenenvrije formule
 • haargroeistimulatie en antihaaruitvalwerking
 • complexe bescherming tegen ongunstige factoren
 • perfecte absorptie, niet vettig en bezwaart niet
 • perfect voor haar en hoofdhuid oliën
 • effectief, ongeacht de methode
 • de enige olie die matcht met de haarporositeit
 • flesje is elegant en resistent tegen schade

NADELEN:

 • uitsluitend online beschikbaar (hoewel de levering snel is)
 • het flesje is gemaakt van donker glas, dus je laat er allemaal vingerafdrukken op achter

Website van het product: www.nanoil.nl