NACOMI – Natural Mask, Hair Growth 4 Extract 4 Oils

nacomi-natural-mask-hair-growth-4-extract-4-oils

Wat zit er in de samenstelling?

Nacomi Hair Growth 4 Extract 4 Oils is (zoals de naam aangeeft) haarolie gebaseerd op vier kruidenextracten en exact dezelfde hoeveelheid natuurlijke oliën. Dit is een zeer bijzondere combinatie en vrij ongebruikelijk voor andere producten. Nacomi gelooft in de balans tussen zware oliën en lichte, plantaardige extracten. Daarom zijn er twee groepen van stoffen die werken voor het haar. Plantenextracten van brandnetel, heermoes, fenegriek en gember. Precies naast de kostbare extracten vind je ook de plantaardige oliën, zoals zwart zaadolie, arganolie, tamanu-olie en wonderolie. Waarmee Nacomi Natural Mask Hair Growth een applaus verdient is de volledig natuurlijke samenstelling zonder bewaarmiddelen, siliconen, geurstoffen of andere soortgelijke stoffen. Daarbij was de cosmetica verrijkt met vitamine E, ofwel antioxidant.

Wat zijn de eigenschappen?

De eigenschappen van Nacomi Hair Growth 4 Extract 4 Oils haarolie zijn heel interessant. Meest belangrijk, dit haaroliemasker voor de hoofdhuid moet haarverlies beperken en haargroei stimuleren. Na enkele maanden van regulier gebruik van Nacomi Natural Mask met oliën voor haargroeiverbetering en plantaardige extracten, moet het haar sterker, gezonder en veel dikker zijn. Het voorziet van volume, elasticiteit en versterking vanuit de wortels. Een kruidencomplex was geselecteerd op een manier waardoor de oplossing van het probleem zich bij de bron bevindt. Het begint allemaal met het versterken van de haarzakjes, om ze beter in de follikels te wortelen en te stimuleren om veel gezonder, dikker en langer haar te produceren.

Regelmatige hoofdhuidoliebehandeling met Nacomi Natural Mask Hair Growth zal het haar dikker maken.

Hoe ziet de formule eruit?

Nacomi Natural Mask Hair Growth is een combinatie van 4 kruidenextracten en 4 plantaardige oliën, die vergrendeld zijn in een slank glazen flesje. Ondanks dat de cosmetica er leuk uitziet, kan de greep van het zware glazen flesje met vettige handen slecht aflopen. Gelukkig wordt de applicatie wat gemakkelijker gemaakt door de gemakkelijke pomp gemaakt van goed kwaliteit plastic. Haargroeistimulerende olie van Nacomi wordt een haarmasker genoemd, maar het is gewoon een mengeling van oliën en kruiden. Dit is van invloed op de consistentie. Nacomi 4 Extract 4 Oils heeft een vloeibare, olie-achtig en wat vettige formule met groene en gele kleur en een sterke kruidengeur. Veel vrouwen houden misschien niet van de aroma, omdat Nacomi-olie een beetje ruikt naar kippensoep, wat een verdienste is van fenegriek.

VOORDELEN:

  • balans tussen extracten en oliën
  • natuurlijke en waardevolle actieve stoffen
  • handige pomp voor de applicatie
  • complexe eigenschappen
  • haargroeistimulatie

NADELEN:

  • glazen en onhandige fles
  • een beetje hoge prijs voor het product
  • moeilijkheden met de beschikbaarheid
  • kippensoep, kruidengeur