KHADI – Natural Products, Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

khadi-pure-ayurvedic-vitalising-hair-oil

Wat zit er in de samenstelling?

Khadi Vitalising Hair Oil is de meest populaire versie van de olie van dit merk vanwege de eigenschappen. Verantwoordelijk ervoor is complex van natuurlijke plantaardige oliën. Om precies te zijn: sesamolie, amlaolie, kokosolie, wonderolie, bhringrajolie, brahmiolie, balaolie, wortelzaadolie, rozemarijnolie en watermeloenzaadolie. De kostbare eigenschappen voor haargroeistimulatie zijn een verdienste van vele plantaardige extracten, onder velen fenegriek en buteabloemextract. Een groot aantal oliën en natuurlijke extracten is een ding en een gebrek aan schadelijke stoffen is er nog een.

Het is het waard om te benoemen dat de formule van Khadi Pure Ayurvedic Hair Oil volledig natuurlijk is.

Wat zijn de eigenschappen?

Haargroeiverbeterende Khadi Vitalising Oil wordt veel vaker gekozen door vrouwen dat de zusterversie Khadi Amla. Beide producten zijn geweldig voor haargroeiverbetering, maar Vitalising Hair Oil bestaat uit veel meer extracten en aanvullende oliën. Daarom zijn de eigenschappen veel beter. Haarolie stimuleert haargroei en voorkomt haarverlies. Dit is een geweldige behandeling tegen haarverlies, omdat het het versterkt en regenereert van binnen uit. Haargroeistimulerende olie van Khadi biedt niet alleen lengte en versterking van het haar, maar het zorgt ook voor glans, elasticiteit en bescherming, bijv. tegen huidinfecties of schimmelinfecties die leiden tot roos.

Hoe ziet de formule eruit?

Karakteristiek kenmerk van alle oliën van Khadi is de aroma. Bovendien heeft Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil een specifieke, intense, zeer exotische geur. Afhankelijk van de smaak kun je er wel of niet van houden. Het is het zeker waard om te weten dat deze geur voor een vrij lange tijd op het haar achterblijft na gebruik. Stimulerende haargroeiolie, Khadi, verrukt met de geur – geel goud. De consistentie kan lastig zijn als het gaat om het aanbrengen, omdat de olie vrij waterig is. Gelukkig heeft Khadi het product voorzien van een precieze pipet die het aanbrengen van de olie op het haar niet alleen gemakkelijker maakt, maar ook de efficiëntie verhoogt. De verpakking is elegant, maar gemaakt van glas, dus je moet het goed in de hand vasthouden. Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil is perfect voor haaroliebehandeling door het gebrek aan schadelijke stoffen. De formule wordt snel geabsorbeerd zonder gevoel van plakkerigheid.

VOORDELEN:

  • complex van natuurlijke oliën voor haargroeiverbetering
  • vele oliën en plantaardige extracten
  • gebrek aan schadelijke stoffen
  • haargroeistimulerende eigenschappen
  • versterkend, regenererend en beschermend
  • geweldige productabsorptie
  • geschikt voor haaroliebehandeling

NADELEN:

  • intense en exotische geur
  • vrij waterige consistentie
  • glazen en zware fles