KHADI – Natural Products, Ayurvedic Hair Oil Amla

khadi-amla

Wat zit er in de samenstelling?

Khadi Ayurvedic Hair Oil Amla Cosmetica is gebaseerd op drie Indische oliën bhringraj, brahmi en amla (Indiase kruisbes). Deze exotische oliën zijn heel zeldzaam is cosmetica, maar hebben zeer waardevolle eigenschappen. Naast deze, bevat haargroeistimulerend Khadi Amla ook zonnebloemzaadolie, sesamolie en zoete amandelolie. Ook aanwezig zijn henna en aanvullende plantaardige extracten met een positieve impact op het haar.

Khadi Ayurvedic Hair Oil bevat geen conserveermiddelen, alcoholen, siliconen of mogelijke schadelijke stoffen.

Wat zijn de eigenschappen?

Khadi Hair Oil is geschikt voor alle haartypen, hoewel het het haar donkerder kan maken (waarschijnlijk door de aanwezigheid van henna). Om deze reden is deze haarolie niet aanbevolen voor blondines, die misschien hun haarkleur niet willen veranderen. Haargroeistimulerende olie biedt natuurlijke glans en zijdezachtheid. Khadi Ayurvedic Hair Oil met amla-olie helpt om de haarstructuur te herstellen, haar te versterken vanuit de wortels en voorkomt gespleten puntjes. Gevoede follikels hebben direct invloed op de haarconditie en dankzij Khadi Amla zijn deze in een veel betere staat. Verder regenereert deze cosmetica op een complexe manier, zorgt het voor de hoofdhuid, verbetert het de processen in het haar en bovendien versnelt het de haargroei. De olie is het beste beschikbare product op de markt voor de stimulatie van haargroei als het gaat om de eigenschappen en formule.

Hoe ziet de formule eruit?

De geur van Khadi Amla is niet zo fijn. Haargroeiverbeterende Khadi Ayurvedic Haar Oil Alma heeft een zeer intense, sterke kruidenaromaglazen flesje met een mooi ontwerp en uitgerust met een handige pipet, wat een precieze dosering mogelijk maakt. Haaroliebehandeling met Khadi Amla Hair Oil moet geen grotere problemen geven, omdat de cosmetica vrij goed wordt geabsorbeerd in het haar. Door de natuurlijke samenstelling kan de cosmetica zowel op het haar als op de hoofdhuid worden aangebracht. De grootste hobbel kan het feit zijn dat de haargroeistimulerende olie het haar donkerder kan maken en een sterke geur kan achterlaten. Naast dit alles zijn de eigenschappen zeer complex en is de prijs relatief laag en betaalbaar.

VOORDELEN:

  • drie Indische oliën in de samenstelling
  • complex van natuurlijke oliën en extracten
  • complexe regeneratie en haarbescherming
  • bijzondere haargroeiverbeterende eigenschappen
  • lichtgewichtformule die goed wordt geabsorbeerd
  • geschikt voor haaroliebehandeling

NADELEN:

  • te intense kruidengeur
  • donker makende eigenschappen
  • glazen en vrij zwaar flesje