DABUR – Amla Hair Oil

dabur-amla-hair-oil

Wat zit er in de samenstelling?

Haargroeiverbeterende olie van Dabur bestaat uit natuurlijk amla-extract, ook wel “Indische kruisbes” genoemd. Amla- als product voor haarverzorging en behandeling van de hoofdhuid – is al jaren bekend in India en wordt al langere tijd omschreven in Ayurveda (geneeskunde en filisofie van het Oosten). Dit is niet het enige ingrediënt, omdat Dabur Amla Hair Olie daarnaast ook koolzaadolie en palmolie bevat van Afrikaanse olie palm.

Helaas is de formule niet volledig natuurlijk, omdat er veel geurstoffen in zitten evenals minerale oliën, welke niet geschikt zijn voor alle haartypes.

Wat zijn de eigenschappen?

Amla-extract zorgt ervoor dat het haar sterker wordt en diep gevoed, niet alleen op de haarschacht maar ook diep in de haarzakjes. Dabur Amla Hair Oil voorziet het haar van een diepe regeneratie. Daarom groeit het haar sterk en gezond, stopt het met uitvallen en verrukt het met een geweldige conditie vanuit de wortels. Bovendien verbetert amla haargroei door middel van directe stimulaie van de follikels. De effectiviteit werd bevestigd. Dit is de reden waarom Amla Hair Oil een van de meest gekozen oliën voor haargroei is. Natuurlijk amla-olie gaat verouderingsprocessen tegen van het haar en rekent af met hoofdhuid-gerelateerde ziekten (zoals roos en psoriasis). Het verzeker van elasticiteit en een gezonde glans. Het geheim voor mooi en lang haar zit hem in de haargroeiverbeterende olie van Dabur.

Hoe ziet de formule eruit?

Haargroeistimulerende olie Dabur Amla Hair Oil heeft een helder plastic flesje met een dop. Er zit geen applicator bij, en vanwege de waterige consistentie kan de dosis op het haar moeilijkheden veroorzaken. Het aanbrengen is in geen geval gemakkelijker, ook vanwege de uitzonderlijk onaangename geur. Desondanks kunnen er mensen zijn die de geur niet erg vinden en hier tegen kunnen tijdens hun gevecht voor mooi haar. Helaas ruikt het naar een combinatie van kruiden, anijs en aroma van oliën met chemische reinigingsmiddelen. Wanneer vaak gebruikt penetreert de aroma het haar en is het moeilijk om er van af te komen. Dabur Amla is een haarolie die heel goed absorbeert, dus je hoeft er niet te veel van aan te brengen per keer. Je kunt het niet alleen voor hoofdhuidmassage gebruiken, maar ook om het in de gehele haarlengte in te wrijven. Deze olie is geschikt voor haaroliebehandeling, ondanks dat het een donkergroene kleur heeft.

VOORDELEN:

  • natuurlijk amla-extract
  • essentiële plantaardige oliën in de samenstelling
  • lichtgewicht formule
  • effectieve en complexe werkingt
  • haargroeistimulerende eigenschappen
  • geschikt voor haaroliebehandeling

NADELEN:

  • unieke, intense en onaangename geur
  • waterige formule
  • gebrek aan een applicator in het plastic flesje