KSHIR PAK VIDHI – Sesa Oil, Long & Nourished Hair

kshir-pak-vidhi-sesa-oil-long-nourished-hair

Wat zit er in de samenstelling?

Sesa Oil is een van de weinige oliën voor haargroei die Indische plantenextracten combineert met plantaardige oliën. Alle ingrediënten staan al jaren bekend in de Indische traditionele geneeskunde, zogenaamd Ayurveda. Sesa Oil is gebaseerd op gepoederde Indische Kruisbes (triphala), ook bekend als amla. Er zal tal van bringaraj-olie, jasmine-extract, sesamolie, cardamom, valeriaan, kokosolie en Indische Lilacvruchtenextract. Deze cosmetica combineert extracten uit 18 Aziatische planten met zeer interessante eigenschappen.

Een geweldig pluspunt van de fabrikant voor Sesa Oil die geen schadelijke stoffen bevat en exclusief gebaseerd is op natuurlijk verkregen ingrediënten.

Wat zijn de eigenschappen?

Dankzij de hoge hoeveelheid vitamines C en E zal Sesa Haar Oil het haar voeden en versterken vanuit de wortels. Een dergelijk diverse samenstelling maakt Sesa Oil Long &l Nourished Hair met regenererende en verfraaiende eigenschappen (het biedt glans, verzacht en maakt kammen gemakkelijk en het haar veerkrachtiger). Regelmatige haaroliebehandeling met Sesa Oil verhoogt de weerbaarheid van het haar, wat voor aanvullende bescherming zorgt. Echter, dit is niet het belangrijkste ervan. Dit is de beste olie voor haargroei, omdat het het haar stimuleert om sterker, dikker en langer te groeien. Erin zitten oliën die voorkomen dat haar uitvalt, grijs haar probleem elimineren en roos. Combinatie van bijna twintig extracten en plantaardige oliën maken dat Sesa Oil Kshirpak Vidhi goed werkt op het haar in een complexe en multidimensionale manier.

Hoe ziet de formule eruit?

Haargroeistimulerende Sesa is een interessante positie dankzij de samenstelling en eigenschappen, maar helaas, niet als het gaat om de formule. Op het eerste gezicht is de witte verpakking van kunststof niets bijzonders. Het is zelfs beter om het niet op de plank in de badkamer te zetten, omdat het gewoon lelijk is. Aan de andere kant, past hij goed in de hand, maar hij heeft geen precieze applicator, wat het gebruik moeilijk maakt. Vooral door de waterige consistentie van Sesa Oil. Hier, nogmaals, zoals met Dabur Amla, lijkt er een probleem te zijn met de geur. Sesa heeft een zeer onaangename, intense geur, die herinnert aan badkamerreinigingsmiddelen. Het is heel moeilijk om dit voor een langere periode op het hoofd te houden en de aroma kan helaas ophopen als de olie vaker wordt gebruikt. Licht heldere olie met groenachtige kleur is moeilijk aan te brengen door twee redenen – het gebrek aan een pomp of verstuiver en uitzonderlijk waterige consistentie. Om deze reden is deze haargroeiverbeterende olie minder doeltreffend omdat, ondanks de absorptie, je twee keer zo veel nodig hebt.

VOORDELEN:

  • 18 natuurlijke extracten en plantaardige oliën
  • lichtgewicht formule met geweldige absorptie
  • zeer betaalbare prijs voor één verpakking
  • complexe eigenschappen op het haar
  • haargroeistimulatie

NADELEN:

  • uitzonderlijk onaangename en intense geur
  • zeer waterige formule
  • gebrek aan applicator voor gemakkelijk aanbrengen