MACADAMIA – Natural Oil, Healing Oil Treatment

macadamia-natural-oil

Wat zit er in de samenstelling?

Base for Macadamia Healing Oil Treatment zijn twee volledig natuurlijke en zeer kostbare (vooral in haarverzorging) oliën. Een van hen is arganolie, dat om de juiste redenen het vloeibare goud van Marokko wordt genoemd. De tweede is macadamianootolie, wat een uitzonderlijke diversiteit van EFA bevat Om eerlijk te zijn bevat Macadamia Therapeutic Oil for All Hair Types geen schadelijke stoffen, parabenen en sulfaten. Echter, het product is niet geheel natuurlijk, omdat er enkele siliconen en geuren in zitten die voorkomen hadden kunnen worden.

Deze zijn niet bijzonder schadelijk, maar elk haar kan anders reageren.

Wat zijn de eigenschappen?

Als Macadamia haarolie een helende behandeling is, betekent dit dat het op een geweldige manier kan omgaan met verzwakkend haar. Er zijn goede redenen waarom deze olie aanwezig is in de beoordeling van haargroeiverbeterende oliën. Healing Oil Treatment is een cosmetica die het haar voedt, versterkt en regenereert vanuit de wortels. Macadamia-olie verbetert de hernieuwingsprocessen in haarcellen, waardoor het haar veerkrachtiger, zachter en glanzender wordt. Voeding, hydratatie en herstel resulteren met sterk en gezond haar dat niet overmatig uitvalt en goed in de follikels geworteld zit. Dit betekent dat Macadamia Healing Oil Treatment haarverlies tegengaat en processen in de zakjes verbetert waardoor haargroei veel sneller is dan voor de oliebehandeling. Misschien is het geen typische haargroeistimulerende olie, maar een van de effecten is het wel.

Hoe ziet de formule eruit?

Macadamia Therapeutic Oil voor Alle Haartypes is een product met een interessant ontwerp. Het ziet er veelbelovend uit. Olie heeft plastic flesje in de kleuren bruin en groen. Dit is een handige en gemakkelijke verpakking, vooral omdat de dop uitgerust is met een gemakkelijke applicator in de vorm van een pompje. De formule van de olie voor haargroei van Macadamia kan lastig zijn, vooral door de dikke consistentie. De kleur van de olie is goud, maar vanwege de dikte is de applicatie op haar vrij vermoeiend. Bijwerkingen van het aanbrengen van te veel van de cosmetica kan het bezwaren van het haar zijn, waardoor het niet kan worden opgenomen en samengeklonterd blijft zitten. Volgens het etiket, is Macadamia Healing Oil Treatment in wezen bedoeld voor alle haartypes, maar het is in feite beter voor hoog poreus haar, kroezend, krullend, droog enz.

VOORDELEN:

  • twee natuurlijke oliën
  • gebrek aan schadelijke stoffen, parabenen enz.
  • complexe voeding en herstel
  • bijwerking: haargroeiverbetering
  • ergonomisch plastic flesje
  • zeer handige applicator

NADELEN:

  • bevat siliconen en geurstoffen
  • te dikke formule dat het haar kan bezwaren
  • niet voor alle haartypes